Landerdse dodenherdenking in Zeeland, opnieuw zonder publiek

Geplaatst op woensdag 28 april 2021

Dit jaar vindt de officiële Landerdse dodenherdenking plaats in Zeeland. Vanwege het Coronavirus kunnen we dat ook dit jaar alleen in klein gezelschap houden. We hebben dit jaar daarom gekozen voor een andere opzet.

U kunt op Landerd TV kijken naar een combinatie van opnames vooraf en livebeelden van de plechtigheden. Enkele minuten voor 20.00 uur schakelen we live over naar het Kerkplein in Zeeland voor de ceremonie. Deze live ceremonie bestaat uit het hijsen van de vlaggen, het leggen van de kransen, de last post en twee minuten stilte gevolgd door het Wilhelmus.

Het programma ziet er als volgt uit:

Het programma wordt, inclusief het live gedeelte, volledig uitgezonden via Landerd TV. Het programma begint om 19:00 uur op 4 mei.

Comité dodenherdenking Zeeland