Afscheid gemeentesecretaris Coen Boode

Geplaatst op woensdag 14 april 2021

Op donderdag 15 april nam gemeentesecretaris Coen Boode afscheid van de gemeente Landerd. Hij gaat aan de slag als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Oisterwijk. Vanwege het coronavirus was het afscheid digitaal en was er ook geen gelegenheid om persoonlijk gedag te zeggen. Daarom een afscheidsbericht:

Beste inwoners, ondernemers en organisaties,

Afscheid nemen in coronatijd. Dat is bijzonder. Bij de functie van gemeentesecretaris hoort ook de taak om in verbinding te staan met de inwoners, organisaties en ondernemers in de gemeente. Dat is in deze tijd lastig en al helemaal in een tijd waarin de herindeling mijn prioriteit heeft gehad. Ik heb er met plezier aan gewerkt om de gemeente en organisatie straks goed over te kunnen dragen naar de nieuwe gemeente Maashorst. In deze afscheidsperiode voelt het als een gemis om niet persoonlijk gedag te kunnen zeggen. Met een warm gevoel kijk ik terug naar de contacten met inwoners en organisaties en naar de samenwerking die ik met velen van u heb morgen ervaren. Met dit bericht wil ik u daarvoor hartelijk danken. Ik neem zakelijk afscheid van de gemeente Landerd, maar blijf als priv├ępersoon verbonden en bezoeker. Ik hoop u in die hoedanigheid dan ook nog eens te treffen.

Hartelijke groet en tot ziens,

Coen Boode


De gemeenteraad, het college en de medewerkers van Landerd wensen Coen heel veel geluk en succes bij de gemeente Oisterwijk.

Theo Hoex volgt hem op en is met ingang van 1 mei interim gemeentesecretaris in Landerd, voor de periode tot aan de herindeling op 1 januari 2022.