De Bibliotheek Zeeland is verhuisd

Geplaatst op woensdag 7 april 2021

De Bibliotheek Zeeland is verhuisd naar een tijdelijke locatie in dorpshuis De Garf in Zeeland. Burgemeester Bakermans opende deze locatie op 1 april.

Speciale openingsactie;

Om de opening extra feestelijk te maken krijgen vaste leners bij hun bezoek aan de “nieuwe Bieb” een cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan een buurvrouw, vriend of familielid verrast worden. Die kan dan eenmalig 4 weken lang gratis een verrassingstas lenen, vol met boeken.
De openingstijden voor het afhalen van de boeken zijn te vinden op: www.nobb.nl

De bibliotheek is nog steeds open voor afhalen en terugbrengen van boeken.

Bibliotheekleden kunnen vanuit huis in de online catalogus van de Bibliotheek boeken en andere materialen reserveren. Zodra het boek voor u klaar staat, ontvangt u bericht. Daarna komt u het boek ophalen bij het afhaalpunt van de Bibliotheek. Ook kunt u tijdens de lockdown een verrassingstas lenen. Dit is een tas vol met boeken die de bibliothecaris voor u heeft uitgekozen uit onze rijke collectie. U kunt kiezen uit de volgende genres: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd.

Inleveren

In de weken van de lockdown is er een boetevrije periode van kracht