Veteranen Landerd ontvangen attentie

Geplaatst op woensdag 31 maart 2021

Burgemeester Bakermans heeft op 30 maart een fleurig presentje uitgereikt aan veteraan Cees Verhoeven uit Zeeland. Alle Landerdse veteranen zullen een mooie attentie ontvangen van de gemeente. “We willen onze veteranen laten weten dat we dankbaar zijn voor hun inzet. En dat we hen niet zijn vergeten in deze coronatijden.“ Legt burgemeester Bakermans het initiatief uit.

Veteranendag

Vorig jaar had de Landerdse veteranendag een dag met een gouden randje moeten worden. Het was toen namelijk 75 jaar na de bevrijding. Helaas ging het evenement niet door vanwege de coronamaatregelen. En ook dit jaar is het nog onzeker of de gemeente een ontmoetingsbijeenkomst voor haar veteranen kan organiseren. Daarom is het initiatief genomen om nu alvast een mooi bloemstuk te bezorgen.