Een nieuwe gemeente, een nieuwe website

Geplaatst op maandag 29 maart 2021

Op 1 januari 2022 bestaan de gemeenten Landerd en Uden niet meer. We vormen dan samen de gemeente Maashorst. Ook de huidige websites van de gemeenten vervallen vanaf dat moment. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe website voor Maashorst. Waar u terecht kunt voor alle informatie over onze gemeente, het maken van afspraken en nog veel meer.

Wat vindt u belangrijk?

Heeft u idee├źn over hoe deze nieuwe, gemeentelijke website eruit moet komen te zien? Wat in ieder geval terug moet komen of wat juist niet? We horen het heel graag! Op dit moment zitten we namelijk in de opstartfase van het klaarmaken van de nieuwe website en voor ons is de mening van de gebruiker, van u dus, absoluut het belangrijkste.

Dus: wilt u graag wat kwijt aan ons waar we zeker aan moeten denken bij het klaarmaken van de nieuwe website? Geef dit dan door aan welkom@opwegnaargemeentemaashorst.nl.

Samen op weg naar de gemeente Maashorst!