Doet u ook mee met Landerd in Beweging?

Geplaatst op woensdag 10 maart 2021

Zit u ook wel eens thuis en wilt u graag meer in beweging komen? Dat kan! De buurtsportcoaches van Landerd SpoRtZO maken in samenwerking met Landerd TV én beweegprofessionals verschillende beweeglessen. Deze beweegles duurt 15 minuten, waarbij we meerdere oefeningen op verschillende niveaus uitvoeren. Iedereen kan mee doen! Iedere werkdag om 11.00 uur worden deze uitgezonden op Landerd TV.

Wanneer dit niet uitkomt, kunt u de beweeglessen terug kijken op het YouTube kanaal van Landerd TV, of via de website www.landerd-tv.nl.

Samen met een team van professionals willen wij Landerd in beweging nog beter maken. Aankomende week verzorgd Manon de beweegles. Ze stelt zich even voor!

Ik ben Manon van Fysiotherapie Schaijk-Herpen en ik verzorg komende week samen met de buurtsportcoach de beweegles. Als deskundige in bewegend functioneren kan ik natuurlijk niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. De oefeningen worden om verschillende manieren aangeboden, zo kan iedereen mee doen! Doet u met ons mee?

Bent u ook een beweegprofessional en lijkt het u leuk om samen met ons een beweegles te maken? Stuur dan een e-mail naar onze buurtsportcoach sociaal domein, Anne van Melis: a.v.melis@SSNB.nl.