Doe mee met Landerd in Beweging

Geplaatst op woensdag 17 februari 2021

Zit u ook wel eens thuis en wilt u graag meer in beweging komen? Dat kan! De buurtsportcoaches van Landerd SpoRtZO maken in samenwerking met Landerd TV verschillende beweeglessen. Deze beweeglessen worden iedere werkdag om 11.00 uur uitgezonden op Landerd TV. Dit programma heet ‘Landerd in beweging’.

Een beweegles duurt 15 minuten, waarbij we meerdere oefeningen op verschillende niveaus uitvoeren. De oefeningen worden dus zowel staand als zittend voorgedaan, zodat ook de mensen die iets minder te been zijn gewoon mee kunnen doen. Bent u benieuwd naar een van onze beweeglessen, doe dan gerust een keertje mee! De beweeglessen worden iedere werkdag om 11 uur s’ ochtends uitgezonden op Landerd TV. Wanneer dit niet uitkomt, kunt u de beweeglessen terug kijken op het YouTube kanaal van Landerd TV, of via de website www.landerd-tv.nl.

Leuk om te weten

Tot nu toe gaven wij alle beweeglessen zelf, maar daar komt vanaf 22 februari verandering in. Samen met een team van professionals willen wij Landerd in beweging nog beter maken. Aankomende week verzorgd Marion Paters de aflevering van Landerd in Beweging. Marion is van MP – oudfit. Ze verzorgd MBVO lessen (meer bewegen voor ouderen) in regio Landerd en Land van Cuijk. Ben jij erbij en doe je mee, samen met de beweegcoaches en Marion?

Bent u ook een beweegprofessional en lijkt het u leuk om samen met ons een beweegles te maken? Stuur dan een e-mail naar onze buurtsportcoach sociaal domein, Anne van Melis: a.v.melis@SSNB.nl.