Start uitgifte bouwkavels Repelakker te Zeeland

Geplaatst op woensdag 10 februari 2021

Inschrijven mogelijk van 15 februari 2021 tot en met 1 maart 2021.

Woningbouwlocatie Repelakker is gelegen ten noorden van het centrum van Zeeland tussen de straten Laagveld, Kerkstraat en Bergmaas. In de realisatie van het vervolg worden door de gemeente Landerd bouwkavels uitgegeven voor het bouwen van vier vrijstaande woningen (zie afbeelding).

Grondoppervlakte:  

Verkoopprijs: 

€ 290,00 exclusief BTW per m², kosten koper

Uitgiftevoorwaarden:

Richtlijnen woningtoewijzing gemeente Landerd. Verder gelden de voorwaarden zoals bijgevoegd bij het inschrijfformulier. Per samenlevingsverband mag 1 formulier ingevuld worden.

Verkoopvoorwaarden:

Voor de uitgifte van deze kavels zijn de "Algemene verkoopvoorwaarden (2011) van de gemeente Landerd voor de verkoop van bouwkavels voor woningen" van toepassing.

Informatie:

Wilt u meer weten over de bouwmogelijkheden, uiterlijke kenmerken en afmetingen van de kavel? Dan kunt u een samenvatting van deze regels vinden in het kavelpaspoort (PDF, 129.4 kB). Voor de volledige voorwaarden en bouwmogelijkheden verwijzen wij u naar het bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl en het beeldkwaliteitsplan (PDF, 8.6 MB).

Informatie over de uitgifte van gemeentelijke bouwkavels kunt u opvragen bij Corinne Rijkers van de afdeling Ruimte, te bereiken via het telefoonnummer 0486-458111 of per e-mail: Corinne.Rijkers@landerd.nl

Inschrijftermijn:

15 februari 2021 tot en met 1 maart 2021

Inschrijven:

Download hier uw inschrijfformulier (PDF, 718.0 kB). Dit inschrijfformulier kunt u ingevuld terugsturen naar info@landerd.nl of per post terugsturen naar Gemeente Landerd, t.a.v. Corinne Rijkers, postbus 35, 5410 AA Zeeland.