Landerd genomineerd als Wandelgemeente van het jaar 2021

Geplaatst op woensdag 10 februari 2021

Stemt u ook op Landerd

Welke gemeente in Nederland wordt Wandelgemeente van het Jaar in 2021? Overal in Nederlandse gemeenten worden wandelpaden, ommetjes, georganiseerde wandeltochten, thematochten en knooppuntenroutes uitgezet. Wandelkrant ‘Te voet’ beoordeelt jaarlijks de betreffende gemeenten op wandelvriendelijkheid.

Landerd is dit jaar genomineerd op basis van een enquête over de wandelvriendelijkheid onder alle gemeenten in Nederland. Natuurlijk vanwege de ligging aan ons prachtige natuurgebied: de Maashorst. Vanaf maandag 8 februari 2021 tot en met 19 maart 2021 kunnen publieksstemmen worden uitgebracht via tevoetonline.nl. Na het sluiten van de periode worden de stemmen geteld en is het aan de vakjury, bestaande uit de hoofredacteur, de uitgever en een onafhankelijke medewerker van Te Voet om te bepalen wie in 2021 mag worden gekroond tot ‘Wandelgemeente van het Jaar’.

Meer informatie en deelnemen aan de verkiezing via: https://tevoetonline.nl/nieuws/welke-gemeente-wordt-wandelgemeente-2021
Let op, indien u geen mail hebt ontvangen ter bevestiging kijk dan in uw spambox.