Meldpunt toeslagenaffaire Belastingdienst

Geplaatst op woensdag 20 januari 2021

De gemeente Landerd wil ouders die getroffen zijn door problemen met de kinderopvangtoeslag graag helpen. Dat kan alleen als we weten om wie het gaat. De Belastingdienst geeft vanwege privacywetgeving de contactgegevens niet door. We roepen daarom ouders uit de gemeente Landerd die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst op zich te melden.

Heeft u ondersteuning nodig?

Bent u door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst in de problemen gekomen, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, inkomen, zorg of de opvoeding van uw kinderen? Is de financiƫle compensatie door de Belastingdienst/Toeslagen onvoldoende om uit uw schulden te komen? Heeft u hulp en ondersteuning nodig? Neem dan contact op met de consulenten arbeid, inkomen en schuldhulpverlening van het uitvoeringsteam sociaal domein van de gemeente Landerd.

Dit kan via het telefoonnummer 0486-458111 of per e-mail naar info@landerd.nl o.v.v. toeslagenaffaire. Zij kunnen dan samen met u naar de situatie kijken.

Melding maken bij de Belastingdienst

Als u benadeeld bent met de kinderopvangtoeslag door de Belastingdienst, dan is het ook belangrijk dat u zich meldt bij de Belastingdienst. Dat kan telefonisch via het telefoonnummer 0800 23 58 358.