Inzameling kerstbomen op zaterdag 16 januari

Geplaatst op woensdag 16 december 2020

Door de Corona-maatregelen mag en kan de jaarlijkse kerstboomverbranding in 2021 niet doorgaan in de gemeente Landerd. U was gewend dat de bomen in Schaijk en Zeeland werden ingezameld door de Scouting of Stichting Jeugbelangen. Helaas kan deze traditie dit jaar niet doorgaan.

De gemeente haalt de kerstbomen bij u op

Door de inzameldienst worden de kerstbomen nu op zaterdag 16 januari 2021 in de gehele gemeente ingezameld. De kerstbomen moeten daarvoor worden aangeboden op vrijdagavond 15 januari of uiterlijk zaterdagochtend 16 januari voor 07.00 uur op de plaats waar normaal de afvalcontainers worden neergezet. Nadrukkelijk wordt gevraagd om de kerstbomen niet eerder aan de straat te leggen. Ook moeten de kerstbomen op de juiste plaats worden aangeboden.