Verspreiding Afvalkalender 2021

Geplaatst op woensdag 9 december 2020

In week 50 en 51 (van 7 december t/m 20 december) wordt de Afvalkalender 2021 in de gemeente Landerd huis-aan-huis verspreid.

Afvalkalender 2021

Op de afvalkalender  staan de data waarop het restafval, GFT-afval en het PMD-verpakkingsafval wordt opgehaald. Aan de achterzijde van de afvalkalender staat algemene informatie over gescheiden inzameling van huishoudelijk afval, zoals glas, papier, KCA en grof huishoudelijk afval. Oud papier wordt in Landerd opgehaald door verschillende verenigingen. Dit is niet opgenomen in de afvalkalender 2021.

Inzamelfrequenties GFT en PMD

Het GFT (groene container) wordt in de maanden december t/m februari maar 1 x per maand leeggemaakt. De PMD-zakken worden in de maanden juli t/m september 1 x per 2 weken opgehaald. 

Geen afvalkalender ontvangen?

Heeft u geen afvalkalender ontvangen? Dan kunt u deze alsnog krijgen bij de receptie van het gemeentehuis, in de bibliotheken Schaijk en Zeeland of in Het Wapen van Reek. Je vind de Afvalkalender 2021 hier