Energietransitie? Landerd en Uden nodigen u uit om mee te praten!

Geplaatst op woensdag 18 november 2020

Nederland staat voor een opgave om stevig te verduurzamen. Alle gemeenten hebben daarom afgelopen voorjaar een besluit genomen over hoe zij een bijdrage gaan leveren aan duurzame energie. Ook Uden en Landerd hebben hun ‘energiebod’ aangeleverd. En nu moeten we aan de slag met onder andere het besparen op energieverbruik en het opwekken van duurzame energie.

Digitaal meeluisteren en mee praten

Op dinsdag 24 november tussen 19.30 – 21.30 uur en op donderdag 26 november tussen 15.00 – 17.00 uur kunt u digitaal meeluisteren en mee praten over de mogelijkheden van grootschalige opwekking van duurzame energie in Uden en Landerd.

We leggen kort uit wat de regionale energie strategie (RES) betekent voor onze gemeenten. Ook geven we een inkijkje in hoe we opwekking van duurzame energie in willen passen in ons landschap.

Meld u aan!

Alle inwoners van Uden en Landerd zijn welkom om digitaal aan te sluiten. Meld u aan via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/9FKZBFL

Dan zien we u graag op 24 november, of op 26 november bij onze digitale sessie!