Ondertekening Lokaal Sportakkoord Landerd

Geplaatst op donderdag 5 november 2020

Iedereen moet met plezier kunnen sporten en bewegen in Landerd! Op dinsdag 3 november ondertekenden daarom verschillende sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, verschillende partijen vanuit zorg en welzijn en de gemeente Landerd het Lokaal Sportakkoord.

De bijeenkomst werd vanwege de coronamaatregelen digitaal gehouden en is tegelijkertijd de start van de uitvoering van dit akkoord. Wethouder van Rinsum opende de bijeenkomst.

In het Lokaal Sportakkoord (PDF, 2.2 MB) hebben de partijen afspraken gemaakt over hoe ze ambities op het gebied van sport en bewegen kunnen realiseren in de gemeente Landerd. Hiervoor hebben ze drie thema’s benoemd:

Bij elk thema staan verschillende acties en activiteiten genoemd. De deelnemende partijen zijn enthousiast en staan klaar om deze acties en activiteiten het komende jaar uit te voeren. Zij kunnen hiervoor gebruik maken van een uitvoeringsbudget.