Bekijk de plannen voor het Dorpshuis Zeeland

Geplaatst op donderdag 5 november 2020

Er is er een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van het dorpshuis en de sporthal in Zeeland. In september is bekend gemaakt dat Muller Bouw B.V. uit Oss, in samenwerking met architectenbureau De Twee Snoeken, het dorpshuis gaat realiseren. Dit is een belangrijke mijlpaal voor de daadwerkelijke realisatie.

Ontwerp

In de beoordeling heeft Muller Bouw B.V. de hoogtes score gekregen op ontwerp en functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit en stedenbouwkundig en architectuur. De komende maanden staan in het teken van het verder uitwerken van de plannen tot een definitief ontwerp van het dorpshuis.

Informatievideo

We wilden een informatieavond organiseren, maar vanwege de coronamaatregelen is dit niet mogelijk. Vandaar dat Stichting Dorpshuis Zeeland, Muller Bouw en architectenbureau De Twee Snoeken en de gemeente Landerd samen een presentatie hebben opgenomen. In de presentatie wordt onder andere aandacht besteed aan het ontwerp en het realisatieproces.

De video is te bekijken via YouTube:
https://youtu.be/dfuuB_5QvoM