COVID-19 update L-FM

Geplaatst op woensdag 4 november 2020

In het voorjaar van 2020 hebben de burgemeester en wethouders wekelijks via de lokale radio omroep L-FM een update verleend aangaande de Coronabesmettingen binnen onze gemeente Landerd. Na verloop van tijd nam het aantal besmettingen aanzienlijk af.
Vanaf die tijd is in overleg met Albert Kunneman (die destijds de radio- interviews afnam) besloten om te stoppen met deze extra informatie.

Inmiddels zijn we weer geconfronteerd met een sterke toename van het aantal Coronaslachtoffers. Op korte termijn zijn er daarom weer soortgelijke uitzendingen via L-FM te beluisteren. Er vindt op dit moment overleg plaatst hoe een dergelijk programma ingevuld kan worden.
Mogelijk wordt hiervoor de zendtijd van Zicht Op Landerd benut. Het presentatieteam gaat bestaan uit Henk de Klein, Ton Cruijsen en Albert Kunneman. Via de berichten van L-FM en Tekst TV wordt u de komende tijd geïnformeerd wanneer en hoe deze programma’s te volgen zijn.