Begroting 2021

Geplaatst op vrijdag 30 oktober 2020

College Landerd: “We zijn trots op onze laatste én gezonde begroting. Er is veel werk verzet, alle dorpen zijn klaar voor Maashorst”.

Het college van Landerd legt de gemeenteraad ook dit jaar een gezonde begroting voor. Begroting 2021 is de laatste begroting die de gemeente Landerd maakt voor de herindeling met de gemeente Uden. “Ja, we mogen trots zijn. Er is enorm geïnvesteerd in de dorpen de afgelopen jaren. Ook het komende jaar staat er nog veel te gebeuren. Landerd is er klaar voor om in 2022 als nieuwe gemeente Maashorst verder te gaan”.

In de begroting leest u waar de gemeente geld aan uitgeeft en wat de inkomsten zijn. Het is het huishoudboekje van de gemeente. In de ‘Begroting 2021 in het kort’ ziet u beknopt welke inkomsten en uitgaven de gemeente Landerd heeft in 2021.

Wilt u de raadsvergadering volgen?

Op donderdag 5 november 2020 behandelt de gemeenteraad de begroting om 19.30 uur in het raadhuis in Schaijk. Door corona is het helaas niet mogelijk deze vergadering fysiek bij te wonen. U bent wel van harte uitgenodigd om de raadsvergadering rechtstreeks te volgen via Landerd TV.

Begroting Landerd 2021 - In het kort

Begroting 2021 in het kort

Begroting 2021 in het kort