Landerd heeft aandacht voor elkaar in coronatijd

Geplaatst op donderdag 22 oktober 2020

Met aandacht voor elkaar, komen we hier samen doorheen. Dat is het motto van de campagne ‘Landerd voor elkaar’. Via www.landerdvoorelkaar.nl en de facebookpagina met dezelfde titel, delen inwoners en organisaties lokale informatie, mooie verhalen, nieuws, tips en hulp of hulpvragen.

Coronacrisis raakt iedereen

Voor velen van ons betekent de coronacrisis een zeer moeilijke periode. Er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden. Sommigen verliezen hun baan. Diploma-uitreikingen, familiebijeenkomsten en andere zaken die het leven mooi maken gaan niet door. In de roerige tijd waarin we ons bevinden neemt eenzaamheid steeds meer toe, bij jong én oud.

Lokale invulling van landelijke campagne

Om stil te staan bij de gevolgen van de coronacrisis trapten premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge op 6 oktober een periode af waarin we als Nederlanders ‘aandacht voor elkaar’ hebben. Met de lancering van de lokale campagne ‘Landerd voor elkaar’ sluit Weekbald Arena, in nauwe samenwerking met de gemeente Landerd, aan bij dit landelijke initiatief.

Deel je goede ideeën, initiatieven en ervaringen

Iedereen met goede ideeën of initiatieven kan deze delen. Ook als je graag je verhaal wilt vertellen kan dat. Deel je ervaringen via redactie@arenalokaal.nl of www.facebook.com/Landerdvoorelkaar

Alle activiteiten en verhalen verzamelen we de komende tijd op www.landerdvoorelkaar.nl en op speciale ‘Landerd voor elkaar-pagina’s’ in weekblad Arena. De mooie voorbeelden zullen een inspiratie voor anderen zijn om nog meer naar elkaar om te kijken.