Overeenkomst bouw Dorpshuis Zeeland ondertekend

Geplaatst op dinsdag 6 oktober 2020

Vandaag tekende wethouder Ben Brands namens de gemeente Landerd de overeenkomst met Muller Bouw B.V. uit Oss. Deze aannemer gaat het Dorpshuis in Zeeland realiseren. De gunning aan de Osse aannemer is het resultaat van een uitgebreid voortraject, waarbij 3 commissies de plannen hebben beoordeeld van 5 bouwbedrijven uit de voorselectie.

Start werkzaamheden

Aannemer Muller Bouw B.V. zal zo snel als mogelijk starten met de werkzaamheden in de Kerkstraat. Hoe het nieuwe dorpshuis er precies uit gaat  zien, maken de gemeente en Stichting Dorpshuis Zeeland uiterlijk begin volgend jaar bekend. De daadwerkelijke bouw zal vervolgens in het voorjaar van 2021 starten.

Gevoel voor Zeeland

Wethouder Brands heeft veel vertrouwen in deze aannemer. “Muller Bouw B.V. heeft ruime ervaring met dit soort projecten, o.a. met de bouw van de multifunctionele accommodatie in Lith en cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode. Uit de plannen bij de aanbesteding blijkt dat ze een goed gevoel hebben voor wat Zeeland vraagt van een dorpshuis.”

Ruimte voor alle gebruikers

In het ontwerp is rekening gehouden met alle wensen van de gebruikers. Zo komt er een speciale ruimte voor jongeren die ‘De Toekomst’ is gedoopt.