B&W biedt begroting 2021 aan

Geplaatst op woensdag 30 september 2020

Op 22 september 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders de programmabegroting 2021 aangeboden aan de gemeenteraad. De programmabegroting wordt op 5 november aanstaande door de gemeenteraad behandeld.

Wilt u de programmabegroting inzien dan kunt u dat doen in het dorpshuis Het Wapen van Reek of de bibliotheken van Schaijk en Zeeland en in het gemeentehuis in Zeeland. U kunt de programmabegroting ook inzien bij het Team Financiën en daar vragen stellen.

De programmabegroting is ook in zijn geheel te raadplegen op en te downloaden via onze website. U vindt de programmabegroting hier.

Wilt u de behandeling van de programmabegroting 2021 live volgen? Dan bent u van harte uitgenodigd om deze digitaal te volgen op donderdag 5 november aanstaande vanaf 19.30 uur via de livestream op www.landerd-tv.nl.