Mantelzorgwaardering 2020

Geplaatst op woensdag 16 september 2020

Ook dit jaar wil de gemeente Landerd haar waardering naar de mantelzorgers uitspreken. Vorig jaar hebben wij dit gedaan door samen met de Landerdse Zorgcoöperaties een feestelijke lunch te organiseren in de drie kernen. Helaas moeten we dit jaar afzien van deze succesvolle waardering; het samenkomen met zoveel mensen is in deze tijd van de Coronacrisis niet verantwoord. De mantelzorgwaardering zal dit jaar bestaan uit een waardebon die wij aan onze mantelzorgers willen overhandigen.

Hoe komt u aan deze waardebon?

Bent u al als mantelzorger geregistreerd bij de Zorgcoöperaties Zeeland, Schaijk en Reek? Dan krijgt u vanzelf bericht over de waardebon als waardering.

Heeft u zich nog niet aangemeld als mantelzorger? Maar verleent u wel zorg aan iemand waar u een sociale relatie mee heeft? En doet u dit onbetaald, langdurig en/of intensief en is dit meer dan gebruikelijke zorg? Meldt u zich dan aan als mantelzorger bij de
Zorgcoöperatie in uw dorp.

Zeeland: info@zorgcooperatiezeeland.nl of bel naar het secretariaat: 06-14971790
Schaijk: zorgcooperatieschaijk2012@gmail.com
Reek: info@zorgcooperatie-reek.nl

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.

De contactgegevens en meer informatie over mantelzorg staan ook op de website van de gemeente Landerd: www.landerd.nl en zoek op ‘mantelzorg’.

Aanmelden voor de waardebon kan nog tot 1 oktober a.s. Aanmelden als mantelzorger kan overigens het hele jaar door. U ontvangt dan persoonlijke uitnodigingen voor o.a. themabijeenkomsten en andere activiteiten die voor de mantelzorgers door de zorgcoöperaties worden georganiseerd.

Jonge mantelzorger tot 25 jaar

Mantelzorg is zorgen voor iemand die dichtbij je staat. Dit doe je vaak als vanzelfsprekend, ook al ben je zelf nog jong. Ook jonge mantelzorgers van 8 tot 25 jaar verdienen waardering! Speciaal voor jou als jonge mantelzorger hebben we een bioscoopbon liggen. Deze kun je ophalen bij de jeugdpreventiewerkers:

- nettie@preventiewerkerjeugd.nl
- tobias@preventiewerkerjeugd.nl