Heeft u ons onderzoek over corona al ingevuld?

Geplaatst op woensdag 16 september 2020

Meedoen kan nog tot 29 september

Gemeente Landerd wil graag weten hoe u als inwoner of ondernemer de coronatijd tot nu toe ervaren heeft. We zijn benieuwd welke gevolgen de coronacrisis voor u, uw gezin en uw bedrijf of organisatie heeft. Bent u of iemand in uw gezin besmet (geweest)? Kon u zich redden bij uw dagelijkse bezigheden in de afgelopen maanden? Heeft u contact gehad met de gemeente vanwege de coronacrisis? Wat vindt u van de informatievoorziening van de gemeente? Gemeente Landerd wil graag voorbereid zijn op een eventuele tweede golf en de gevolgen die dit met zich meebrengt.

Oproep aan inwoners

We vragen u als inwoner een korte vragenlijst in te vullen. Dit kunt u op doen op www.landerd.nl. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

U kunt de vragenlijst hier www.landerd.nl/vragenlijstinwoners invullen. 

Oproep aan ondernemers

We vragen u als ondernemer om een korte vragenlijst in te vullen. Dit kunt u op onze website doen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

U kunt de vragenlijst hier www.landerd.nl/vragenlijstondernemers invullen.

Uitvoering

Het onderzoek wordt namens de gemeente uitgevoerd door PON (www.hetpon.nl). De resultaten maken we op onze website bekend. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

U kunt de enquête invullen tot en met zondag 27 september.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!