Landerd blijft in beweging

Geplaatst op woensdag 26 augustus 2020

Een zomer vol beweging, daar helpen wij als buursportcoaches graag bij! De meeste sport- en beweegactiviteiten zijn weer opgestart, zolang we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Waarom was het ook alweer belangrijk om voldoende te bewegen? Het houd je fit, gezond en vrolijk! Daarom hebben we voor jullie deze week weer een nieuwe beweegtip!

Beweegtip:  Hoe vind ik een beweegactiviteit die bij mij past? 

Wil je graag meer bewegen, maar weet je niet zo goed hoe? Wil je weten welke activiteiten er bij jou

past en wat de kosten hiervan zijn? Wil je graag meer in contact komen met andere mensen?
Neem dan contact op met buurtsportcoach Anne van Melis.

Als buurtsportcoach ondersteund Anne inwoners van gemeente Landerd om een  beweeg- en/of sportactiviteit te vinden. Je kunt hierbij denken aan een wandel- en fietsclub, walking football, gym, sportverenigingen, fitness en nog veel meer. Ook mensen met een beperking kunnen bij ons terecht voor advies. Vanuit Uniek Sporten, begeleiden wij ook mensen met een beperking. Misschien heb je daarnaast vragen over financiën of heb je een sportrolstoel of andere hulpmiddelen nodig. Ga je liever niet alleen sporten of bewegen? Dan kan een sportmaatje een oplossing zijn. Neem eens een kijkje op www.unieksporten.nl

We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan bewegen! Anne staat voor je klaar en gaat graag samen met je opzoek naar een beweegactiviteit waar jij enthousiast van wordt! Hopelijk tot snel!
Contact: a.v.melis@ssnb.nl  of 06-41759616.

Doe mee met onze beweeglessen!

Vanaf donderdag 3 september zijn we er weer! Buurtsportcoach Anne verzorgt beweeglessen. Door de gevarieerde oefenstof die wordt aangeboden, kan iedereen meedoen! 

Beweegles in Schaijk donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. 
verzamelen voor de Phoenix, Pastoor van Winkelstraat 11
Beweegles in Zeeland donderdagochtend van 9.30 tot 10.15 uur
in de beweegtuin aan de Kloosterstraat/Vlasroot

Aanmelden:  Lijkt het je ook leuk om hieraan deel te nemen? Meld je dan aan! Dit kan door te bellen naar (06) 41 75 96 16 of te mailen naar a.v.melis@ssnb.nl.

Wandel- of fietschallenge Uniek Sporten

Heb jij al meegedaan met de wandel- of fietschallenge?! Breng beweging in je zomer en doe wekelijkse mee aan de wandel- of fietschallenge! Deze wordt georganiseerd door Uniek Sporten. Regelmatig wandelen of fietsen is goed voor je gezondheid én je wordt er vrolijker van. Daarom dagen we je deze zomer uit om mee te doen aan onze wekelijkse challenge waarmee je kans maakt op leuke prijzen!

Hoe doe je mee aan de challenge?

Veel beweegplezier en een fijne zomer namens Team Landerd SpoRtZO!