Uitnodiging Mantelzorguitje 8 september

Geplaatst op donderdag 13 augustus 2020

Beste Mantelzorgers,

Eindelijk is het dan zover…….
De leden van de Commissie Mantelzorg hebben na zorgvuldig overleg en met instemming van het bestuur van de Zorgcoöperatie besloten om u weer een ontspanningsactiviteit aan te bieden.

Onderstaande uitnodiging is bedoeld voor u als u mantelzorger bent en even lekker wilt ontspannen. Wij zijn blij dat dit nu weer mogelijk is. 

Ook staan we bij deze activiteit even stil bij het feit dat 5 jaar geleden de Mantelzorg commissie werd samengesteld. 

Uitnodiging

Mantelzorguitje: jeu de boules middag

Op dinsdag 8 september wordt er voor de mantelzorgers uit Zeeland een activiteit georganiseerd door zorgcoöperatie Zeeland in samenwerking met Landerd SpoRtZO.

De activiteit is bedoeld ter ontspanning van de mantelzorgers. Jullie staan dag en nacht klaar om iemand vrijwillig te verzorgen en verdienen een moment voor jezelf. Deze middag staat er een jeu de boules toernooi op de planning.             
De activiteit begint om 13.30 en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Graag ontvangen we jullie bij het Heemhuis Kleine Graspeel 3B te Zeeland.

Bij slecht weer zorgen we voor een ontspanningsmiddag binnen.

Aanmelden

Als u wilt deelnemen aan dit uitje is het belangrijk om jezelf aan te melden voor 1 september aanstaande bij Mieke van Gerwen via het volgende e-mail adres:
pietenmiekevangerwen@gmail.com (vermeldt u uw naam, adres en telefoonnummer)
U kunt u ook telefonisch aanmelden door te bellen naar 0486-411332

Belangrijk: Bij deze activiteit zijn de dan geldende Coronamaatregelen van het RIVM van kracht. Wij zorgen voor latexhandschoenen. Mondkapjes zijn niet verplicht.

Hopelijk zien wij u op 8 september bij het Heemhuis.

Namens Sabine Pashouwers van Landerd SpoRtZO en de Commissie mantelzorg Zeeland.