Oerfestival De Maashorst krijgt vorm

Geplaatst op donderdag 30 juli 2020

Nog ruimte voor ondernemers en partijen om aan te haken

Het Oerfestival in De Maashorst dat plaats vindt van 18 tot en met 25 oktober krijgt steeds meer vorm. Juist onder deze bijzondere omstandigheden zoekt de organisatie naar creatieve oplossingen om er in de herfstvakantie een mooi programma van te maken. Een programma barstenvol (st)oere en spannende buitenactiviteiten, in en rondom De Maashorst. En dat gaat lukken!

Activiteiten met voldoende ruimte en gezonde buitenlucht

Er zijn inmiddels diverse aanmeldingen binnen van ondernemers die mee willen doen. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht. Uiteraard met respect voor de natuur en voldoende ruimte om afstand te houden voor bezoekers. Dit jaar geen groot festivalterrein In Herperduin. Wél talloze beleefactiviteiten in de natuur of bij ondernemers en een aantal minifestivals.

Minifestivals

De minifestivals zijn geclusterde activiteiten van meerdere ondernemers en partijen op één locatie. Er zijn kids-activiteiten, workshops en demonstraties, excursies, informatiestands, outdooractiviteiten en uiteraard lekker eten en drinken. Er zijn dit jaar vier minifestivals:

Ondernemers en partijen doe mee!

Ondernemers en partijen die mee willen doen, kunnen zelf een passende activiteit organiseren of aanhaken bij een of meerdere minifestivals. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@oerfestivaldemaashorst.nl