Energieloket Brabant Woont Slim presenteert Tiny House

Geplaatst op woensdag 24 juni 2020

Wethouder Böhmer ontving afgelopen maandag Brabant Woont Slim met een heel bijzonder huis. Om te laten zien dat duurzaam niet moeilijk hoeft te zijn, heeft Brabant Woont Slim een Tiny House ontwikkeld. Dit minihuisje is helemaal gemaakt van duurzame materialen. Het Tiny House zal daarnaast ook volledig zelfvoorzienend worden gemaakt. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Duurzaam hoeft niet ingewikkeld te zijn

Wethouder Böhmer in gesprek met Gina Slenders van Brabant Woont Slim

Wethouder Böhmer in gesprek met Gina Slenders van Brabant Woont Slim

Wethouder Böhmer nam alvast een kijkje in het Tiny House. Hij is blij met de aandacht voor duurzaamheid. “Dit najaar komen we met een voucheractie. Mensen kunnen dan via Brabant Woont Slim bij de lokale bouwmarkten duurzame spullen voor hun huis aanschaffen. Verduurzamen hoeft niet ingewikkeld te zijn!”

Over Brabant Woont Slim

Energieloket Brabant Woont Slim adviseert onze inwoners over duurzaam wonen. Dit doet het loket ook namens onze gemeente. U als inwoner kunt daarom gebruik maken van de kennis en kunde van Brabant Woont Slim. Meer informatie over verduurzaming van uw woning? Kijk op www.brabantwoontslim.nl