Maashorst Smaak Safari hangt de vlag uit

Geplaatst op woensdag 17 juni 2020

Vele hotspots, gastvrije locaties en lekkere gerechten in een route als Vaderdagcadeau

Uit elke crisis ontstaan nieuwe initiatieven. Zo ook de Maashorst Smaak Safari. Twee routes door natuurgebied De Maashorst die langs hotspots en Maashorst Ondernemers gaan in de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden; ofwel de economische schil van De Maashorst. U kunt met de fiets, motor, auto of ander vervoersmiddel de bijpassende fiets- of autoroute gaan rijden. Bij beide routes krijgt u bij de horecalocaties een verrassend gerecht 'to go' mee. Van 26 juni tot eind september kunt u voor elke vrijdag, zaterdag of zondag reserveren.

Ontdek De Maashorst per fiets tijdens een fietstocht van circa 50 kilometer. Onderweg geniet u op zes verschillende locaties van smakelijke 'to go' gerechten. Zo ook bij de autoroute die 125 kilometer lang is en hier en daar een stukje van de buurgemeenten laat zien.

Drankjes zijn niet inbegrepen en zijn voor eigen kosten. U kunt deze wel zelf meenemen voor onderweg of u kunt bij de locaties vragen of u plaats kunt nemen en er zelf een drankje bij bestellen.

vlnr wethouder Hans Vereijken en uitbater Erik Rassaerts

vlnr: wethouder Hans Vereijken en uitbater Erik Rassaerts (Bomenpark)

Samen sterk

Het initiatief komt vanuit Teugel Resort en kreeg meteen bijval van Maashorst Ondernemers en Platform Toerisme Landerd. Zij legden de verbindingen tussen de ondernemers. De enthousiaste reacties zorgden voor een prachtige route met verrassende hotspots en heerlijke Maashorstgerechten. Ook de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden zorgden voor ondersteuning vanuit Team Maashorst. Zij brengen natuurgebied De Maashorst graag onder de aandacht. Daarbij is een route als deze toch OERlekker Maashorst.

Geniet van het uitzicht

Het belangrijkste doel is het genieten van wat De Maashorst en het gebied eromheen te bieden hebben aan natuur, cultuur en gastvrije ondernemers. Op www.maashorstsmaaksafari.nl kunt u reserveren voor de tocht en een dag naar keuze vastleggen. Hierna krijgen de locaties bericht van uw reservering en kunt u starten vanuit welke plaats u maar wilt. Bij de route zitten hotspots en de locaties en zij verwachten u tussen 12.00 en 18.00 uur. Let op! Start u later en bent u niet voor 18.00 uur bij de laatste locatie? Dan loopt u de kans dat de gerechten niet meer te verkrijgen zijn.

Online boeken

Precies op tijd voor Vaderdag is de website vanaf 17 juni online om uw vaderdagcadeau te boeken! De fiets- en autoroute is te boeken van 26 juni tot en met eind september op www.Maashorstsmaaksafari.nl, op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Geniet OERlekker van de Maashorst.