Sjors Sportief & Sjors Creatief komen terug

Geplaatst op woensdag 20 mei 2020

Sportvereniging en cultuuraanbieder: meld u nu aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten dit schooljaar maar liefst 1000 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten. Sjors is al jaren een regelrechte ‘hit’ onder de Landerdse basisschooljeugd. Daarom komen Sjors Sportief & Sjors Creatief terug in het komende schooljaar. U kunt zich vanaf nú als aanbieder van een activiteit digitaal weer aanmelden. Doe dit tot en met 12 juli op www.sjorssportief.nl.   

Wat is Sjors Sportief & Sjors Creatief?

Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Sjorsboekje

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook snel aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit boekje wordt na de zomervakantie op alle basisscholen in de gemeente Landerd verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meer informatie?

Meteen aanmelden kan op www.sjorssportief.nl. Daar vindt u ook alle informatie en voorbeelden van vorige jaren. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met info@sjorssportief.nl.