Bezoek aan DAW Schaijk en Frank's Gym

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020

Vanaf maandag 11 mei is het voor kinderen en volwassenen weer mogelijk om, onder voorwaarden, samen buiten te sporten. Veel sport- en beweegaanbieders zijn enthousiast aan de slag gegaan om het sport- en beweegaanbod binnen de regels op te starten.

Bij DAW Schaijk (voet- en korfbalvereniging) wordt op dit moment niet alleen gekorfbald en gevoetbald, maar er wordt ook gedanst door dansschool Rowie. Zij dansen normaal binnen bij de Phoenix. In samenwerking met de gemeente en de buitensportaccommodaties wordt geprobeerd om ook deze sport- en beweegaanbieders een plekje in de buitenlucht te geven.

Ook Frank’s gym is creatief aan de slag gegaan op de parkeerplaats. Hier vinden aangepaste trainingen plaats die voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Burgemeester Bakermans en wethouder Böhmer nemen een kijkje bij sportvereniging DAW en Frank’s gym.

Burgemeester Bakermans en wethouder Böhmer nemen een kijkje bij sportvereniging DAW en Frank’s gym.

Meer informatie over buitensporten en de regels die daarvoor in Landerd gelden vindt u hier.