Vervangen houten fietsbruggen Zeeland

Geplaatst op dinsdag 12 mei 2020

Eén van de houten fietsbruggen aan het Melkpad in Zeeland is al enige tijd gedeeltelijk afgesloten. De brug was na inspectie niet veilig genoeg om open te blijven. De gemeente heeft  na een diepere inspectie besloten om de beide bruggen in het Melkpad te vervangen voor twee nieuwe.

Waar en wanneer worden  de bruggen vervangen?

In de periode van 18 mei tot 29 mei aanstaande worden in opdracht van de gemeente de houten bruggen nabij Vogelwikke en Boterbloem vervangen. De werkzaamheden worden uitgevoerd  door de firma  Damsteegt B.V. Tijdens de werkzaamheden wordt door deze aannemer het werkvak afgezet voor ieders veiligheid.

Heeft u vragen over de werkzaamheden?

Indien u nog vragen heeft kunt u terecht bij de heer van Boekel van de afdeling Realisatie en Beheer. Hij is te bereiken via het telefoonnummer (0486) 458 111.