Landerd in Beweging

Geplaatst op dinsdag 12 mei 2020

Ouderen en mensen met een beperking of chronische aandoening worden verzocht zo min mogelijk de deur uit te gaan. En toch is het voor hen juist nu extra belangrijk om voldoende te bewegen.

In deze tijd is het moeilijk om in beweging te blijven. Onze sportclubs zijn gesloten, de wandelgroepen liggen stil en er is ook geen dagelijkse wandeling meer naar de supermarkt of op de koffie bij familie en vrienden. Het is belangrijk om voldoende te bewegen, want dat houdt je fit, gezond en vrolijk! Daarom hebben we voor jullie iedere week een nieuwe beweegtip!

De beweegtip van deze week komt van Praktijk Fysiotherapie Zeeland.

“Thuis werken, hoe krijg ik voldoende lichaamsbeweging?”

Veel mensen werken op dit moment thuis door het coronavirus. Te lang doorwerken achter je beeldscherm en te veel zitten liggen op de loer. Maar hoe breng je beweging in een volle thuiswerkdag? Hier volgen een aantal tips:

Doe mee met onze beweeglessen

Daarnaast helpen wij je graag om fit te blijven. Wil je graag een beweegles van 15 minuten volgen?
Kijk dan iedere werkdag om 11.00 uur op LanderdTV naar een aflevering van ‘Landerd in Beweging’. Wekelijks een nieuwe uitzending zolang de coronamaatregelen gelden.

Wij verzorgen ook beweeglessen op afstand. Afgelopen donderdag hebben we een bezoekje gebracht in Schaijk (Walepoort en Wijers) en Zeeland (Compostella en Fransiscushof). Vind jij het ook leuk als we bij jullie een beweegles op afstand verzorgen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar a.v.melis@ssnb.nl.

Veel beweegplezier namens Team Landerd SpoRtZO!