'We doen het maar zo' kalender

Geplaatst op woensdag 6 mei 2020

Het is fijn te ervaren hoeveel alternatieve activiteiten er georganiseerd worden voor onze inwoners die het deze tijd zwaar hebben. Wij bundelen die activiteiten op één plaats, zodat inwoners op de hoogte zijn van waar en wanneer er iets georganiseerd wordt. Daarom hebben we een activiteitenkalender gemaakt die wekelijks verschijnt.

Bekijk de Activiteitenkalender

De activiteitenkalender (PDF, 301.3 kB) wordt wekelijks op de gemeentepagina gepubliceerd en op de website van De Arena.

Gebruik bij het organiseren van een nieuwe activiteit de activiteitenkalender (PDF, 301.3 kB). Zo kunnen we voorkomen dat er op één dag veel activiteiten zijn en er op andere dagen niets te doen is. Dus mocht u een activiteit, actie enz. willen organiseren, vragen wij u deze te melden via initiatieflanderd@gmail.com of telefonisch doorgeven via tel. (06) 50 81 87 14.

Bij alle activiteiten geldt: Zorg dat de RIVM-maatregelen opgevolgd worden.

Initiatief Landerd is in het leven geroepen door zorgcoöperatie Zeeland