Beschik- en bereikbaarheid jeugdpreventieteam

Geplaatst op donderdag 26 maart 2020

"Ik ben Tobias Jubbega, Preventiewerker Jeugd en werkzaam binnen het Preventieteam binnen Landerd. Het liefst sta ik zo dicht mogelijk bij de jeugd, maar door het coronavirus moet ik helaas toch wat afstand nemen. Een flinke uitdaging waar we allemaal mee te maken hebben, jong en oud."

Veel verschillende kanalen

"Toch wil ik met gepaste afstand zo nabij als het kan jeugdigen en jongeren (tot 23 jaar) proberen te ondersteunen. Misschien wil je gewoon even je verhaal kwijt of iets delen wat je hebt meegemaakt, geen enkele vraag is raar. Het kan natuurlijk ook zijn dat je graag iets wil doen voor anderen uit je omgeving, maar wat kan of mag je dan op dit moment? Heb je een vraag of wil je een idee delen waar ik of wij samen mee aan de slag kunnen ondanks de huidige beperkingen?

Dan kijken we gewoon waar nog mogelijkheden liggen, toch!? Ik hoor het graag van je!"

De komende periode is Tobias van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 bereikbaar via:

Meld je aan om mee te helpen

Voor kwetsbare mensen is het nu beter om thuis te blijven. Heb je tijd om zo iemand te helpen, meld je dan aan bij ONS welzijn. Zij brengen vraag en aanbod van hulp bij elkaar. Bel naar het wijkteam van ONS welzijn, of naar het algemene telefoonnummer van ONS welzijn (088) 374 25 25.

Voorbeelden van hulp zijn: boodschappen doen, medicijnen ophalen, hond uitlaten, een dagelijks telefoontje, eten koken.