Gemeentehuis alleen open voor spoedzaken. Gemeentewerf dicht.

Geplaatst op vrijdag 20 maart 2020

Vanaf dinsdag 17 maart gaat het gemeentehuis van Landerd dicht voor het publiek. Ook de gemeentewerf.

Burgerzaken is dan alleen nog open voor spoedzaken tussen 9.00 en 10.00 uur. Dit is alleen mogelijk na telefonisch overleg.

Online en telefonisch is de gemeente wel bereikbaar. Deze tijdelijke maatregel wordt genomen in verband met het coronavirus.

Deze extra maatregel nemen we om risico op besmetting zoveel mogelijk te beperken en duurt in ieder geval tot en met 6 april.

Bestaande afspraken worden verzet

Al gemaakte afspraken worden verzet. Het is in ieder geval tot en met 6 april niet mogelijk om een online afspraak te maken. Voor al uw vragen is de gemeente Landerd bereikbaar via:

Langskomen alleen voor spoedafspraken

Langskomen is alleen mogelijk na telefonisch overleg met Burgerzaken. Voor dringende vragen over identiteitsbewijzen, rijbewijzen, verhuizingen, geboorten, overlijden en huwelijken/geregistreerd partnerschappen kunt u het best een e-mail sturen naar burgerzaken.gemeentelanderd@landerd.nl.

Betalingen via pin

In verband met het Coronavirus accepteren wij alleen pinbetalingen.

Online regelen

Op deze website kunt u veel zaken regelen zonder dat u daarvoor langs hoeft te komen. U kunt bijvoorbeeld:

Openstelling Burgerzaken

Alleen voor spoedafspraken èn alleen na telefonisch overleg op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur. De openstellingen op dinsdagavond en woensdagmiddag vervallen ook.

Sluiting gemeentewerf

De gemeentewerf is vanaf dinsdag gesloten voor publiek. Inzameling van papier is niet meer mogelijk. Zakken voor inzameling van plasticafval worden voor de poort aangeboden van af maandag.

Gemeentelijke sporthallen gesloten

Vanwege het coronavirus zijn ook de gemeentelijke sporthallen tot en met 6 april gesloten. Het gaat dan om Sporthal de Eeght in Schaijk, Sporthal de Hekel in Zeeland en om Gymzaal  Reek.

Uitgebreide informatie

Bekijk alle informatie over het coronavirus op de pagina over corona in gemeente Landerd.