Natuurcentrum De Maashorst gesloten

Geplaatst op donderdag 19 maart 2020

In verband met maatregelen betreffende het Coronavirus is het natuurcentrum in ieder geval tot 6 april voor bezoekers en schoolkinderen gesloten. Dit betekent dat alle activiteiten die op het programma stonden in deze periode, niet door zullen gaan. Wanneer het natuurcentrum weer geopend zal zijn hangt af van de overheidsmaatregelen. Informatie kunt u vinden op de website: www.natuurcentrumdemaashorst.nl.

Met het mooie lenteweer is het -ondanks de sluiting van het natuurcentrum- natuurlijk heel goed mogelijk om toch de Maashorst in te gaan. Bij het natuurcentrum beginnen en eindigen vele mooie wandelingen. Bij de poort van het natuurcentrum ziet u de diverse mogelijkheden van deze rondwandelingen op het toegangsbord staan met de afstanden erbij. Ook het Kabouterpad is prima te wandelen, ook zonder Kabouterboekje. Zo kunt u toch genieten van al het moois dat de Maashorst te bieden heeft. Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten.