Radio L-FM: Zicht op Landerd

Geplaatst op maandag 3 februari 2020

Radio L-FM:  Zicht op Landerd

Zicht Op Landerd   maandag 3 februari 18.00 uur

De voorbereidingen voor de nieuwe Zicht Op Landerd uitzending zijn alweer in volle gang.

Soms lijken de onderwerpen beperkt van omvang waardoor er wel eens twee onderwerpen in een uitzending geplaatst worden. Bij de komende gast is het tegendeel het geval: Het zou het wel eens kunnen zijn dat de beschikbare tijd te kórt is.

Albert Kunneman ontvangt Rinus van den Heuvel, die binnen onze gemeentegrenzen tal van bestuursfuncties vervult en daarbij ook een begenadigd spreker is. Naast al het vrijwilligerswerk dat hij vervult, vindt hij ook nog tijd voor hobby’s.

Met deze ingrediënten en de toegevoegde muziek wordt het weer een uitzending met een interessante combi.

De herhalingen van de uitzending zijn op zaterdagmorgen om 8.00 uur en zondagavond 22.00 uur.

Radio L-fm Landerd ontvangen?