Uitnodiging aan Zeelandse Mantelzorgers

Geplaatst op woensdag 15 januari 2020

Bent u mantelzorger? En hebt u zin in een ontspanning?

Nu de feestdagen achter de rug zijn, is het weer tijd voor iets anders. Het normale leventje hebben we weer opgepakt. Zo hebben we ook een nieuw Mantelzorg Jaarprogramma 2020 met ‘Onder onsje’ voor mantelzorgers uit Zeeland. Waarin we proberen ontspanningsactiviteiten aan te bieden waarvan u samen met andere mantelzorgers kunt genieten.

Pizza maken én samen eten

In januari is het nog vaak koud, winterweer en korte dagen. Toch verlangen we al naar mooi weer zodat we van het zonnetje kunnen genieten. Het eten van een italiaanse pizza kan dat gevoel nog wat versterken. We gaan van een echte kok leren hoe we een lekkere pizza maken. En vervolgens mogen we er zelf van snoepen.

Pizza bakken onder leiding van Ton Verstegen

Wanneer: vrijdag 24 januari 13.30 – 15.30 uur
Locatie: ‘Het Kookpunt’ Houtvennen 1 Volkel

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 20 januari door een e-mail te sturen naar pietenmiekevangerwen@gmail.com of te bellen met (0486) 411 332  Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname op basis van aanmeldingsvolgorde.

Wij ontmoeten u graag in de pizzaworkshop!

Commissie Mantelzorg Zeeland