Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Geplaatst op donderdag 9 januari 2020

Op maandag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Het was gezellig druk in de hal van het gemeentehuis. Burgemeester Bakermans keek in zijn toespraak terug op 25 jaar Landerd, wat met dank aan vele vrijwilligers in alle dorpen is gevierd. Ook de stappen die samen met inwoners gezet zijn op weg naar de gemeente Maashorst, kwamen voorbij.

Naast alle voorbereidingen voor de herindeling, wordt de komende twee jaren ook hard gewerkt aan onder andere het realiseren van een nieuw dorpshuis in Zeeland, Sport en Spel in Reek, woningbouw op Akkerwinde 3 en het verder uitwerken van de sporthal de Eeght.

“Ben trots op 25 jaar Landerd en ga met vertrouwen en in verbondenheid, samen met ons mee op weg naar gemeente Maashorst”, aldus burgemeester Bakermans.

Benieuwd naar de hele toespraak? Kijk op www.landerd.nl of kijk naar de herhaling van de uitzending van Landerd TV.