Verspreiding Afvalkalender 2020

Geplaatst op vrijdag 6 december 2019

In de weken 50 en 51 (van 9 december t/m 21 december) wordt de Afvalkalender 2020 in de gemeente Landerd huis-aan-huis verspreid.

Afvalkalender 2020

Op de afvalkalender staan de data waarop het restafval, GFT-afval en het PMD-verpakkingsafval wordt opgehaald. Aan de achterzijde van de afvalkalender staat algemene informatie over gescheiden inzameling van huishoudelijk afval, zoals glas, papier, KCA en grof huishoudelijk afval. Oud papier wordt in Landerd opgehaald door verschillende verenigingen. Dit is niet opgenomen in de afvalkalender 2020.

Inzamelfrequenties GFT en PMD

Het GFT (de groene container) wordt in de maanden december tot en met februari maar 1 x per maand opgehaald. De PMD-zakken worden in de maanden juli tot en met september 1 x per 2 weken opgehaald. 

Geen afvalkalender ontvangen?

Heeft u geen afvalkalender ontvangen? Dan kunt u deze alsnog krijgen bij de receptie van het gemeentehuis, in de bibliotheken Schaijk en Zeeland of in Het Wapen van Reek. Ook staat de Afvalkalender 2020 vanaf januari op de website van de gemeente Landerd. De afvalkalender is direct te vinden op de openingspagina van de website.