Geluidsmonitoring Bergmaas

Geplaatst op vrijdag 29 november 2019

Wat kunt u van de bijeenkomst verwachten?

Het aanvullend geluidsonderzoek is onlangs door het adviesbureau Antea uitgevoerd. Deze avond gaat het bureau zijn bevindingen presenteren en wij informeren u over de uitkomst van het onderzoek en de vervolgstappen.

Waar en wanneer is de informatiebijeenkomst?

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 9 december om 19.00 uur in De Heische Tip, Straatsven 4 in Zeeland.

Heeft u vragen over de bijeenkomst?

Als u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de heer Patrick van Boekel van de afdeling Realisatie en Beheer. Hij is te bereiken via telefoonnummer (0486) 458 111. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen.

Wij begroeten u graag op maandag 9 december!