Zomerkalender

Geplaatst op vrijdag 22 november 2019

Vakantie kan heerlijk zijn, ook als je thuis blijft

In de schoolvakantie gaan veel mensen naar andere oorden. Ze ontmoeten nieuwe mensen, vergroten hun wereld en maken en horen nieuwe verhalen. Maar er zijn ook mensen die liever thuis blijven om leuke dingen te doen.

De zorgcoöperaties maakten voor elke kern een zomerkalender, speciaal voor de ‘thuisblijvers’. De reacties waren enthousiast: “Zo des hendig zo’n overzicht”, en “ik ga zeker een keertje kijken bij jeu de boules.”

Speciale activiteiten of vaste activiteiten op een andere plek

Er waren in de zomer activiteiten rondom bewegen, eten en ontmoeten. Sommige activiteiten, zoals het eetpunt in Reek, werden vanwege de vakantie verplaatst. Maar ze gingen wel door! Het vakantiediner in Schaijk en verschillende beweegactiviteiten door Landerd SpoRtZo waren zelfs speciaal voor de zomervakantie opgezet. Alle betrokken organisaties werkten uitstekend samen en het resultaat – drie volle zomerkalenders – mocht er zijn. Volgend jaar weer!

Over Samen Landerd, Samen Beter

Samen Landerd, Samen Beter is een (bijzondere) samenwerking van verschillende organisaties in Landerd. Zij willen werken aan een gezond en vitaal Landerd. Meer dan 40 professionals en vrijwilligers werken aan de thema’s die leven in Schaijk, Reek en Zeeland. Wilt u meer informatie of contact met één van de werkgroepen? Kijk op de Facebook-pagina van @SamenLanderd of www.samenlanderd.nl.