College Landerd wil door met Samen Landerd Samen Beter

Geplaatst op donderdag 7 november 2019

Dinsdag 5 november heeft het College van B&W besloten door te gaan met Samen Landerd, Samen Beter! Dankzij financiële meevallers heeft de gemeente voldoende geld om dit programma te blijven ondersteunen.

Binnen Samen Landerd Samen Beter! werken inwoners, vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties met elkaar samen aan een betere gezondheid en welzijn van de Landerdse inwoners. Preventie alcohol & drugs, opvoeding, mantelzorg en eenzaamheid zijn de onderwerpen waarop verschillende activiteiten in de dorpskernen worden georganiseerd. Samen mét inwoners en vanuit hun behoefte. Daarmee heeft Landerd een uniek traject.

Meer weten over Samen Landerd Samen Beter? Kijk dan op www.samenlanderd.nl