Landerd heeft glasvezel

Geplaatst op donderdag 3 oktober 2019

Glasvezel kabelsDe aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Landerd is klaar en veel inwoners genieten al van supersnel internet. Iedereen uit de gemeente Landerd kan gebruik gaan maken van dit supersnelle en toekomstbestendige netwerk. Jij ook! Internet via glasvezel betekent een nieuwe vrijheid. Om te doen wat je wil, wanneer je wil. En… bij wie je maar wil. Want je bent vrij om te bepalen bij wie je internet, tv of telefonie afneemt.

Overstappen, de keuze is reuze

Wij geloven in keuzevrijheid. Ons glasvezelnetwerk is open: iedere provider is welkom op ons netwerk. Hierdoor is de keuze reuze. In Landerd bieden momenteel de volgende providers hun diensten aan: Trined, SNLR en Tweak. Het overstappen is eenvoudig. De meeste providers zeggen zelfs je huidige abonnement voor je op.

Op e-fiber.nl/vergelijker kun je de pakketten van deze providers vergelijken. Kies een provider bij wie jij je het beste thuis voelt en sluit een glasvezelpakket af dat het beste bij jou past. Wil de voordelen van glasvezel eerst nog een keer teruglezen? Neem dan een kijkje op e-fiber.nl/waarom-glasvezel.

Samen gaan we voor glasvezel